2013. szeptember 22., vasárnap

Kedves Követőim!

Nagyon örülök annak a kevés embernek is, akik olvassák a bejegyzéseimet. Köszönöm Nektek! Mostantól követhettek Bloglovinon is:

http://www.bloglovin.com/blog/8858505/?claim=3xunn4har2z

Hamarosan érkezem az új bejegyzéssel is, de pillanatnyilag egy kis olvasói válságban szenvedek. :) A Malevil-ről már ugyan írtam, de még nem értem a végére. Másodjára olvasom, és így most nagyon lassan haladok vele. Persze az is befolyásol, hogy a drága párom folyton rám szól, hogy kapcsoljam le a lámpát. Mivel nappal nem sok időm van olvasni, így a gyerek elaltatása után lenne rá lehetőségem, ha apjuk engedné. Azért megértem őt is, ha reggel nagyon korán kell kelnie, elhiszem, hogy zavarja, ha nem tud tőlem aludni.
Összegezve a dolgokat, hamarosan érkezem a Micimackó értékelésével, félbe hagytam a 4 hetes fogyókúrára ösztönző könyvemet is, ...Hogy jól álljon a bikini. Ezek után pedig jön egy utazókönyv hugicámtól, ez Katie Fforde: Tökéletes ajánlat című könyve lesz. Van még egy olyan tervem is, hogy részt veszek az Atlantic Press kiadó nyereményjátékán, ami kapcsán választok egy könyvet tőlük, vagy az Aba kiadótól. Otthoni könyvespolcomról két választásom van: A Lányok a kastélyból vagy a Naponta fogsz meghalni. Még az is lehet, hogy mindkettőt bevállalom, nem túl hosszúak.
Szóval érkeznek majd a bejegyzések szép sorjában. :) Jó olvasást minden könyvbarátnak!
Puszi


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése